Alla inlägg den 22 september 2013

Av Fakiren - 22 september 2013 23:00

Det är så härligt att få nåt som man tycker är jobbigt gjort och ur världen, har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att skriva ett långt brev till revisorn, mest fyllt av siffror faktiskt, hoppas jag satt dem på rätt ställe. Det är lite som med viktminskningen, det går ju rätt långsamt men åt rätt håll: lättnad, maken drog på sig ett par nyligen alltför trånga jeans, nu var de bara trånga o gick faktiskt på: lättnad. Kan nudda fingertopparna runt handleden igen: lättnad. Är inte skåphungrig en ensam kväll: lättnad. Allt gott, funderar på att köra 5:2 denna sista vecka, men trorinte det är min grej, kroppen får bestämma.

Av Fakiren - 22 september 2013 16:34

Det är dags att tänka ut en strategi och ett förhållningssätt under semesterveckan. Vill ju både "unna" mig och inte tappa farten helt o hållet. Hotellfrukost ingår, har tänkt att den och sen middag får bli dagens måltider. Blir väl inte 16:8 direkt, utan snarare 10:14 (frukost vid tio och middag vid åtta). Hoppas kunna ta en daglig morgonpromenad före frukost på fastande mage. Sedan lär det bli en del alkohol, tänkte hålla mig till vin: inga drinkar och ingen öl. Hotellfrukost innebär att det i alla fall finns smör, ägg, bacon och ost, måste funka bra. Middag får bli vad det blir så länge jag skippar potatis, bröd, ris och pasta. Och inget socker förstås.

Av Fakiren - 22 september 2013 12:26

Fast vi spänstade runt skogen ändå och blev genomvåta. Nu kaffe framför brasan, dags att köpa ved, fanns bara två pinnar hemma.

Av Fakiren - 22 september 2013 08:22

Vågen visar ingen förändring. Leverpastej på LCHF-knäcke med vita saltgurkor till lunch och oxfilé med smörr, stekta kantareller och märgsås till middag, med carpacchio till förrätt. Det blev 1255 kcal, 3% kolhydrater 9(!)g, 24% protein 77g och 72% fett 100g. Knäcke i alla ära men det bidrar ju till kolisarna så även svampen och det är svårt att inte få i sig för mycket protein med så rent kött som filé.

Ovido - Quiz & Flashcards