Direktlänk till inlägg 21 oktober 2013

Måndag morgon.

Av Fakiren - 21 oktober 2013 07:57

Oförändrat, helgens utsvävningar sitter där de satt. Får bestämma mig för att det är ok. Igår var det en lång söndag med frukostbuffé, kycklingmiddag och tapastallrik. För mycket gott och blandat som dagen innan för att loggas, men denna dag utan någon alkohol. Min hemgjorda kycklingleverpastej ala Birgitta Höglund gjorde succé på frukosten tillsammans med östgötska vita saltgurkor. Idag borde jag hitta tillbaka till den vanliga lunken, men vi har så mycket käk över från helgen: en jättehummer som får bli middag imorgon och tre krabbor. Och på spisen puttrar nu lägg och bringa jag köpte i lördags på gräsbetesköttbutiken, det får bli kalops till senare i veckan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fakiren - 23 januari 2014 21:37

Maken var inget hungrig, trots att jag förberett hans favorit: Sibyllakorv i långa konservburken. Då äter jag alltså lite vad jag vill medan han ägnar sig åt det han gillar allra bäst: Candy Crush. Det blev en kopp Lapsang Suchong, rökt te alltså och...

Av Fakiren - 28 oktober 2013 07:43

Den här bloggen skapades i första hand för att vara ett stöd och minne till min sjuttio dagar långa fakirperiod, nu är jag sedan flera veckor på andra sidan detta och fortsätter bekämpa fett med fett, det går långsamt men åt rätt håll under kontrolle...

Av Fakiren - 22 oktober 2013 07:57

Minus fyra hekto. Funderar på att sluta blogga, ska ta en paus nu och känna efter, inser att det jag skriver är väldigt internt och ointressant för andra att läsa. ...

Av Fakiren - 21 oktober 2013 11:15

Jag tål inte alltid krabba, det kan bli lite för höga histaminhalter som ger mig klåda. Men nu har vi fyra stora fina nykokta krabbetaskor, då bara måste man ju chansa! Dessutom har jag tagit en Daosin-kapsel före. Så alldeles strax blir det omelett ...

Av Fakiren - 21 oktober 2013 08:16


Ovido - Quiz & Flashcards