Direktlänk till inlägg 28 oktober 2013
Den här bloggen skapades i första hand för att vara ett stöd och minne till min sjuttio dagar långa fakirperiod, nu är jag sedan flera veckor på andra sidan detta och fortsätter bekämpa fett med fett, det går långsamt men åt rätt håll under kontrollerade former. Det blir nog lite väl tjatigt att läsa om hekton, ägg och energiprocent så jag stänger min blogg. Läs istället gärna Tommys blogg och LCHF- ingenjörens bloggar, länkar till dessa och en massa andra bra bloggar hittar du via www.kostdoktorn.se klicka på Blogg. Lycka till!
Maken var inget hungrig, trots att jag förberett hans favorit: Sibyllakorv i långa konservburken. Då äter jag alltså lite vad jag vill medan han ägnar sig åt det han gillar allra bäst: Candy Crush. Det blev en kopp Lapsang Suchong, rökt te alltså och...
Minus fyra hekto. Funderar på att sluta blogga, ska ta en paus nu och känna efter, inser att det jag skriver är väldigt internt och ointressant för andra att läsa. ...
Jag tål inte alltid krabba, det kan bli lite för höga histaminhalter som ger mig klåda. Men nu har vi fyra stora fina nykokta krabbetaskor, då bara måste man ju chansa! Dessutom har jag tagit en Daosin-kapsel före. Så alldeles strax blir det omelett ...
Jag har förstått att en och annan undrar, är det samma som vaniljsocker? Eller är det fröna från en vaniljstång? Vaniljpulver är både frö och stång malet till ett doftande brunt pulver som är enkelt att dosera och en väldigt bra ingrediens om man vil...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|