Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Fiskarna och majonnäsmysteriet

Av Fakiren - 15 september 2013 20:42

Ingen fattar var de kunnat gömma sig i dammen, maken är överlycklig för de är tillbaka allihopa. Men nu till majonnäsen, vad är det som hänt, nu har jag mixat ihop batch efter batch helt utan problem och gjort på samma vis hela tiden, men de två senaste omgångarna har skurit sig, samma ingredienser och mängder, med ett enda undantag: min rapsolja har tagit slut och jag har köpt ett annat märke. Kan det vara det som spökar eller är det bara en tillfällighet? Jag vill minnas att jag läste i en gammal fransk kokbok att en kvinna inte ska göra majonnäs en viss period i månaden och i den perioden har jag också varit dessa två misslyckade omgångar, men det är väl ändå bara franskt gammalt skrock?!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fakiren - 23 januari 2014 21:37

Maken var inget hungrig, trots att jag förberett hans favorit: Sibyllakorv i långa konservburken. Då äter jag alltså lite vad jag vill medan han ägnar sig åt det han gillar allra bäst: Candy Crush. Det blev en kopp Lapsang Suchong, rökt te alltså och...

Av Fakiren - 28 oktober 2013 07:43

Den här bloggen skapades i första hand för att vara ett stöd och minne till min sjuttio dagar långa fakirperiod, nu är jag sedan flera veckor på andra sidan detta och fortsätter bekämpa fett med fett, det går långsamt men åt rätt håll under kontrolle...

Av Fakiren - 22 oktober 2013 07:57

Minus fyra hekto. Funderar på att sluta blogga, ska ta en paus nu och känna efter, inser att det jag skriver är väldigt internt och ointressant för andra att läsa. ...

Av Fakiren - 21 oktober 2013 11:15

Jag tål inte alltid krabba, det kan bli lite för höga histaminhalter som ger mig klåda. Men nu har vi fyra stora fina nykokta krabbetaskor, då bara måste man ju chansa! Dessutom har jag tagit en Daosin-kapsel före. Så alldeles strax blir det omelett ...

Av Fakiren - 21 oktober 2013 08:16


Ovido - Quiz & Flashcards