Direktlänk till inlägg 7 oktober 2013

Det blev ingen pizza i alla fall.

Av Fakiren - 7 oktober 2013 08:15

Funderar på semesterns avsteg, inget att ångra nu men man vill ju bli bättre på det här. Har ätit bröd och yogurt med honung vid två frukostar och pitabröd (små mängder) till två kvällars Meze. Sedan har jag faktiskt inte druckit en endaste öl, men dock två Frozen Margarita och istället Retsina varje dag. Sista kvällen åt jag lite bröd och snacks och på flyget hem åt jag upp potatismoset. Sedan blev makens föreslagna hemkomstpizza en gyrosrulle, som jag inte lyckades låta bli att äta ganska mycket av brödet...
Om jag fick göra om det så borde jag inte gjort frukostavstegen utan kört på ägg, bacon o salami o feta. Och jag borde kört min konsekventa Retsinalinje och hoppat över drinkarna. Dessutom hade jag ju inte svultit ihjäl utan moset på planet och gyrosen på hemmaplan hade funkat utan brödet. Ja, ja nu fortsätter vi på rätt spår och här blir ingen alkohol förrän om två veckor när vi får besök. Lär väl bli tidig lunch idag med tanke på frukostbuffe(o)vanan. Gillar tanken att man inte har lust att behöva gå ner samma kilon om och om igen, känns väldigt motiverande.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fakiren - 23 januari 2014 21:37

Maken var inget hungrig, trots att jag förberett hans favorit: Sibyllakorv i långa konservburken. Då äter jag alltså lite vad jag vill medan han ägnar sig åt det han gillar allra bäst: Candy Crush. Det blev en kopp Lapsang Suchong, rökt te alltså och...

Av Fakiren - 28 oktober 2013 07:43

Den här bloggen skapades i första hand för att vara ett stöd och minne till min sjuttio dagar långa fakirperiod, nu är jag sedan flera veckor på andra sidan detta och fortsätter bekämpa fett med fett, det går långsamt men åt rätt håll under kontrolle...

Av Fakiren - 22 oktober 2013 07:57

Minus fyra hekto. Funderar på att sluta blogga, ska ta en paus nu och känna efter, inser att det jag skriver är väldigt internt och ointressant för andra att läsa. ...

Av Fakiren - 21 oktober 2013 11:15

Jag tål inte alltid krabba, det kan bli lite för höga histaminhalter som ger mig klåda. Men nu har vi fyra stora fina nykokta krabbetaskor, då bara måste man ju chansa! Dessutom har jag tagit en Daosin-kapsel före. Så alldeles strax blir det omelett ...

Av Fakiren - 21 oktober 2013 08:16


Ovido - Quiz & Flashcards