Senaste inläggen

Av Fakiren - 3 september 2013 06:31

Ok, vågade kliva på vågen, inget har hänt, varken uppåt eller neråt. Inser att jag inte ätit kokosfett de senaste dagarna, så det får bli medicinen. Igår var det alltså 3 miniägg o majonnäs till lunch och till middag fyra tunna skivor ribbestek med knaprig svål och rejäl fettrand. Ska mäta midjan sen.

Av Fakiren - 2 september 2013 20:20

Förlåt att jag varit så himla gnällig, nu känns det bättre, efter god middag på ribbestek i trevligt sällskap av hjärtans kär och beslut taget att skippa blodtrycksmedicinen. Jag ska fixa det med LCHF (och motion därtill antar jag). Nu kör vi! Livet är kort och döden är jäävligt lång!

Av Fakiren - 2 september 2013 17:01

Hittade ribbestek i köttdisken istället, så nu står den i ugnen med svålen i vattnet först en timma sedan är det dags att vända på steken och få till den frasiga svålen. Har fortfarande inte hittat nåt näringsvärde på ribbestek, men det borde vara som tjocka revben plus svålen då och lite mer fett, vad det nu kan bli. Hektisk dag psykiskt, vill hitta energin igen men är slak, skulle kunna gå och lägga mig och sova för natten redan känns det som. Har halverat min blodtrycksmedicindos för att återvinna ork, men det lyckas inte, funderar på att skippa den helt som jag gjort nästan hela sommaren.

Av Fakiren - 2 september 2013 06:41

Sex veckor har gått, känns som om jag inte förvaltat dem bra, tycker det två senaste veckorna känns bortslösade. Är inte alls taggad längre, har ingen lust att väga mig och har inte loggat allt jag åt igår. På fredag är det restaurangbesök, men polsk, så man kan välja fläsklägg och surkål. Fram till dess blir dessa fyra dagar så strikta det kan bli: ägg o majolunch och fläskfärsbiff till middag. Sen kanske det blir roligt att gå på vågen igen. Vet inte vad som hände igår kväll, det blev ett anfall av överätning men inom liberal LCHF:s ramar, men ändå det är ju fakir jag kör. Deppar, dessutom regnar det.

Av Fakiren - 1 september 2013 18:26

Rätt rubrik, fast jag egentligen inte gjort nån dikeskörning ännu. Bara slirat lite i gruset. Har tagit ut mig fysiskt idag och sitter nu mer trött rygg och domnande händer. Och ett stort sug, är så himla brödsugen! Jag har ju berättat om den svävande prinsesstårtan som förföljer mig av och till, men idag är jag fan nära, tårtaset har fått sällskap bl. a. av Napoleonbakelser och nygräddad baguette med smör på. Varför känns det så här? Är det lunchen i kombination med den fysiska slutkördheten? Åt kronärtskocka med citronsmör till lunch, blir ju inte många kolhydrater egentligen eftersom jag gissar att mängden ätlig del hamnar mellan 60-80g kronärtskocksbotten o bladfästen och men därmed mängden kolhydrater mer än 6 gram. Har fakiren skapat en överkänslighet? Tål jag inget liite för mycket utan att känna sug?
Har nu ätit fläsksvålar för att täppa till truten på mig och suget.

Av Fakiren - 1 september 2013 07:43

Nya tag, ny månad. Vågen tjurar, inte konstigt med tanke på gårdagens biffsvullande. Ursäkta att inlägget kom dubbelt, lyckas inte ta bort det ena heller. Så mycket som jag åt igår ska man inte göra under en fakir och man ska inte dricka två glas champagne. Frukost var ägg och torrsaltat bacon, sen blev det MBC på eftermiddagen före middagen med côte de boeuf och bearnaise och kalvdansen. Många kalorier och proteiner(87g) blev det. 1820 kcal, kolhydrater 1%, protein 19% och fett 70%. Skärpning!

Av Fakiren - 1 september 2013 06:55

Jädrar vilken middag! Entrecote med benet kvar, så gott. Gräsbetande djur från Skönero. Noggrant o varsamt stekt med termometer och med hemgjord bearnaise till. Tyvärr så gled två glas champagne ner till, eller tyvärr, ni fattar. Sedan en liten bit kalvdans till efterrätt, vaniljpulver o kanel på. Côte de Boeuf har jag läst är Jamie Olivers favoritstyckdel, min är ju svansen...känns lite anspråkslöst.

Av Fakiren - 31 augusti 2013 22:55

Jädrar vilken middag! Entrecote med benet kvar, så gott. Gräsbetande djur från Skönero. Noggrant o varsamt stekt med termometer och med hemgjord bearnaise till. Tyvärr så gled två glas champagne ner till, eller tyvärr, ni fattar. Sedan en liten bit kalvdans till efterrätt, vaniljpulver o kanel på. Côte de Boeuf har jag läst är Jamie Olivers favoritstyckdel, min är ju svansen...känns lite anspråkslöst.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards